Пятница, 29.03.2024, 02.19.51
Вітаю Вас Гість | RSS

      Комунальний заклад загальної середньої освіти                                         "Шевченківська ЗОШ І - ІІІ ступенів Лошкарівської сільської ради"

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 5
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 22 » Районний семінар директорів
12.50.21
Районний семінар директорів

?]

  21 листопада 2013 року на базі Шевченківської ЗОШ І - ІІІ ступенів пройшов районний семінар директорів, тема якого звучала так: "Формування соціально - педагогічної моделі випускника загальноосвітнього навчального закладу". 

     Метою проведення семінару було:

* ознайомити учасників семінару з основними складовими системи роботи школи над формуванням соціально - педагогічної моделі випускника школи;

* визначити пріоритетні напрями роботи навчальних закладів у становленні випереджаючої освіти для сталого розвитку;

* пропагувати позитивний досвід роботи учителів у підготовці випускника школи, здатного цілеспрямовано використовувати свій потенціал для самореалізації в професійному та особистому плані та в інтересах суспільства та держави.

      В план роботи входило: презентація навчального  закладу,відвідування відкритих заходів. Учасники семінару змогли переглянути учнівські проекти з екології, а саме "Вплив мобільних телефонів на людину" та Проект "Годівниця". Пересвідчилися на власні очі, що в нашій школі діти стають справжніми спортсменами, під час виступу членів секції гирьового спорту. Побаченим були дуже задоволені. Також побували на уроці з геометрії в 11 класі, який був проведений за допомогою новітніх інформаційних технологій.Учасники круглого столу на тему "Випускник: вчора, сьогодні, завтра" поділилися з гостями приємними спогадами про рідну школу,власним набутим досвідом на шляху до отримання майбутньої професії. З захопленням спостерігали за акторською грою учнів старших класів  в інсценізації уривку з твору Г. Квітки - Основ'яненка "Сватання на Гончарівці". І на останок всім учасникам семінару були вручені подарунки у вигляді квітки - соняшника, яка була виготовлена творчими руками наших школярів.

    Цікаво та змістовно пройшло обговорення семінару, вході якого були вироблені такі методичні рекомендації:

* вважати пріоритетним завданням впровадження проекту випереджаючої освіти для сталого розвитку в освіту ХХІ століття;

* визначити основні етапи роботи школи при формуванні моделі випускника школи;

* сприяти розвитку наукового світогляду, глибокому осмисленню значимості інноваційної особистості для суспільства;

* максимально використовувати творчий потенціал учителів у підготовці випускника школи, здатного цілеспрямовано використовувати свій потенціал для самореалізації в професійному та особистому плані та в інтересах суспільства та держави. 

Переглядів: 520 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Гаряча лінія
ЗНО 2018
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz